Subscribe Now: Feed Icon

25 martie, 2008

Ferrari Dino
Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, si Jean Todt, directorul general, au anuntat oficial ca Scuderia va dezvalui in toamna, la Salonul Auto de la Paris, un nou model, cel mai probabil un entry-level.

In ultima vreme, presa internationala a anticipat un nou model Ferrari, un low-cost botezat Dino, asemeni legendarului model de la sfarsitul anilor '60. Se pare ca italienii incearca astfel sa acopere o piata de nisa creata intre Maserati GT si Ferrari F430.

Viitorul Dino ar putea imprumuta platforma lui GranTurismo, renuntand astfel la pozitionarea centrala a motorului. Mai mult, noul model Ferrari va beneficia de serviciile unui propulsor V8, tot de origine Maserati, capabil sa transforme Dino intr-o adevarata sportiva.
Pentru ca va fi un entry-level, noul Ferrari Dino va avea un pret de pornire situat sub 150.000 de dolari, ceea ce ii va permite sa concureze cu Porsche Boxster sau Aston Martin V8 Vantage.
Banknews.ro

Ce sa mai zic de aceasta frumusete de masina...pe langa ca arata superb si are si un monstru de motor in V8 .....e o bijuterie pe 4 roti pe care ORICINE si`ar dorio cu orice pretz :X dar cum zice o vorba din batrani......
TOTI VREM.......PUTINI PUTEM :(

0 comentarii: